stutteri ørnbo shetlandsponyer shetlandspony

Forside

Om Stutteri Ørnbo

Sidste nyt

Hingste

Hopper

Ungdyr

Føl fra i år

Føl i vente

Salgsliste

Links

Kontakt os

Sidste nyt

05-07-2007: Vi er i færd med træningen af de 2 hopper, som vi har tilmeldt til dette års hoppekåring. Det er hopperne Annelunds Assippa og Bergeruds Jeanette, som skal fremvises af vores datter Louise. Siden 'Salgsliste' er under revison. Vi sætter et par af vores hopper til salg, de 2 vallakker samt et par føl og plage fra 2006 bliver ligeledes sat til salg.

23-05-2007: Vi har fået vores sidste føl, Pyret fik her til aften kl. 22.30 et flot stort hoppeføl efter Friso v. st. Aschberg. Hun skal hedde Pepi og han er målt på 1. dagen til 69 cm. Pyret gik ude til klokken 21 og var allerede så småt begyndt at svede, da hun kom på stald. Fosterhinden var meget sej og føllet ville ikke have klaret den uden vores hjælp, så vi priser os lykkelige for, at vi var tilstede under denne fødsel.
19-05-2007: Hingstekåring i Fredericia. Vi havde allieret os med Tina Sørensen fra Stutteri Stjernen til at træne og fremvise vores hingst Lord. Både Lord og Tina levede op til vores forventninger og det blev til en kåring i 1. klasse med 43 point - stor tak til Tina.

Lord checkes af den engelske dommer Rachel Bown.De engelske dommere Rachel Bown og Peter Tindale taler afsluttende om Lord, mens dommersekretæren Jørgen Finderup flittigt skriver ned.Du kan læse mere om hingstekåringen på Stutteri Stjernens hjemmeside på følgende link: Hingstekåring 2007.

03-05-2007: Vi har fået endnu et føl, Sientje v.d. Nolle har her til formiddag fået et flot stort hingsteføl efter Lord v.d. Beemster. Han skal hedde Silas og han er målt på 1. dagen til 66 cm. 'Nolle' er førstegangs folende og havde ikke vist nogen tegn på at det var nu! Hun blev sat på fold kl. 07.30 og da vi kom hjem ved 13-tiden, ja så var der et føl i folden. Lidt heldig har man jo lov at være :-)

26-04-2007: Vi har fået årets første føl, Skovlundens Isay har her i nat fået sit første hoppeføl. Føllet kom til verden ca. kl. 02. Isay havde gået med vokspropper fra dagen før om morgenen, så vi var klar over det var termin og derfor blev der holdt skarpt øje med hende. Isay klarede som med de 2 foregående føl det hele selv med os som tilskuere. Føllet er målt på 1. dagen til 61 cm og skal hedde Ivana.

15-10-2006: Vi har haft Lord til materialeprøve. Det gik rigtigt godt, Lord aflagde køreprøve med karakterene 9/9 og blev samlet nummer 2 hos hingstene.


Lord for vogn. Stor tak til Carl for hjælpen med køreprøven.Du kan se en masse billeder og læse mere om materialeprøven på Stutteri Stjernens hjemmeside på følgende link: Materialeprøve Sjælland 2006.

23-08-2006: Efter meget lang tids venten på TDC har vi nu endeligt fået lavet vores telefonkabel i jorden, så vi kan få opdateret vores hjemmeside. Kablet var gnavet over to steder af mosegrise.
Vi har i mellemtiden fået de 2 sidste føl, så vi nu i år har fået ialt 4 føl. Pyret fik d. 22. juni kl. 12 et dejligt rødt hoppeføl efter Lord v.d. Beemster. Hun har fået navnet Paprika og hun er målt på 1. dagen til 61 cm. Annabel fik d. 3. juli kl. 6 et kraftigt brunt hingsteføl på 60 cm, han er efter Lord v.d. Beemster og han har fået navnet Aki.
Vi var til hoppekåring d. 16. juli med Sientje v.d. Nolle, Nolle blev kåret i II. kl. A med 38 point og med en fin beskrivelse.


En større revision af hjemmesiden er afsluttet !

16-05-2006: Vi har fået endnu et føl, Annelunds Assippa har fredag d. 12. maj fået et flot stort hingsteføl efter Lord v.d. Beemster. Han skal hedde Aragorn og han er målt på 1. dagen til 69 cm. Assippa havde fra morgenen om torsdagen sat vokspropper, vi fik ikke sovet meget natten til fredag, men føllet udeblev. Hele fredagen gik Assippa og græssede med en mine, som om hun grinede og tænkte 'Der fik jeg jer !' Fredag aften blev hun sat i boks kl. 19, vi gik klatøjede ud og kontrollerede hende hver ½ time, kl. 22 begyndte hun at svede og vise veer, kl. 22.30 gik vandet og kl. 22.45 var føllet kommet til verden. Efterbyrden kom en lille time efter, hvorefter vi kunne gå i seng og få noget søvn, inden vi næste morgen skulle tidligt op og til hingstekåring i Fredericia
30-04-2006: Vi har fået føl, Skovlundens Isay har d. 28. april kl. 20.30 fået et flot stort hingsteføl efter Friso v.st.v Aschberg. Føllet skal hedde Indy og han er målt på 1. dagen til 67 cm. Isay havde fra morgenen sat vokspropper, vi satte Isay i boks kl. 19.00, hvor hun med stor appetit kastede sig over sit foder, og da vi kikkede til hende igen kl. 20.30, så var Isay færdig med foderet og havde samtidigt lige leveret et stort flot hingsteføl !!! Det er Isay's andet føl, men hun reagerer, som var det hendes 10.
10-10-2005: Har netop lagt sidste hånd på en større opdatering af så godt som samtlige sider på vores hjemmeside.
Vi er begyndt at tænke på vinteren, selvom det er svært at tænke på efterårs- og vintervejr lige nu med det dejlige vejr, vi har.


Louise snakker med Casanova og Anton mens Friso overvåger dem.
Friso har overrasket os ved at være en glimrende ridepony, men Louise er ved at være lidt for langbenet.
Hva' har du noget - jeg ka' spise ?.
09-05-2005: Vi har været med Friso til hingstekåringen d. 7. maj i Fredericia. Det gik rigtigt godt, Friso blev kåret i II. kl. A med 40 point og materialeprøven blev aflagt med køreprøve med karakterene 9/9.
Der var tilmeldt ialt 40 hingste, lidt under halvdelen blev godkendte og kun 3 hingste blev kårede i 1. klasse.


Dommerne kikker nærmere på Friso.
Den tilfredse ejer med sin pony.
Friso til køreprøve. Stor tak til Carl for hjælpen med køreprøven.Du kan læse mere om hingstekåringen på Stutteri Stjernens hjemmeside på følgende link: Hingstekåring 2005. Stutteri Stjernen løb med alle Championaterne - stort tillykke med det fine resultat.